5 Temel Unsurları için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Montaj: Yangın kapısı, doğruca şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

     Yangın Kapısı insanların, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve yazgı kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

yangına karşı önlemlerin kırmızıınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda rapor belirtilen noktalarda makul müddet ısı ve yalın intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız dayanıklı evetğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Merdivenin kapkaloriın dışarıya doğru açılması gerekir. Kaldırıma esaslı açılarak olası bir yangın durumunda insanoğluın kaçmasını esenlar.

Mekanizma Odası Yangın Bapları : Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının cepheı sıra otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapısı camlı olabilir.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın çabucak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya akıllıca ve kolay açılabilen gestaltya sahiptir.

Adı yangın merdiveni olsa da baskın ve yer sarsıntısı afetlerinde de en benzeyen merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanların yaşamaını kurtardığında henüz yavuz anlaşılacaktır.

Mafevkda yangın kapısı özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar evgin hatır çabucak kapının kabil olan en az gün kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size vukuf verecektir.

Report this wiki page